Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Як вибрати нормальні розетки та вимикачі Panasonic для ремон
cocacola Дата: Понедельник, 26.01.2026, 05:30 | Сообщение # 1
Завсегдатай
Статус: Offline
Роблю зараз ремонт у квартирі і просто збився з вибору, бо не знаю які розетки і вимикачі краще обрати, щоб вони надійно служили і не плавилися під час навантажень. Дивився розетки Panasonic, але боюся прогадати з моделлю чи серією, ще й які варіанти типів USB, із заземленням, брати для різних кімнат не до кінця розумію.

akhamsa Дата: Понедельник, 26.01.2026, 05:31 | Сообщение # 2
Староста
Я б не морочився і взяв те, що простіше, але з якісної серії. Мені, чесно, достатньо було взяти стандартні розетки і пару USB в спальню, все працює роками без питань. Panasonic взагалі норм бренд по розетках.

biteh Дата: Понедельник, 26.01.2026, 05:31 | Сообщение # 3
Завсегдатай
Як по мені, то тут треба подумати, де саме що буде стояти. На кухні має сенс брати розетки із заземленням, можливо з шторками чи USB, бо там і техніка, і зарядки. Для ванної - тільки з IP захистом, щоб не бояться вологи. А в коридорі і спальнях досить звичайних, але добре, якщо будуть із заземленням. Є ж і телевізійні розетки, і комп’ютерні, а ще можна пильнувати, щоб вимикачі були з підсвіткою - не треба лампу шукати вночі.

bolshechem_zhizn Дата: Понедельник, 26.01.2026, 05:31 | Сообщение # 4
Завсегдатай
Для мене головне, щоб усе було безпечно і зручно. На сайті https://www.leroymerlin.ua/f/rozetky-ta-vymykachi/brend=panasonic є кілька варіантів серій розеток Panasonic, що реально працюють - стандартні розетки з заземленням, TV, USB і навіть комбіновані моделі. Я б радив під ванну і кухню брати з вологозахистом або хоча б із захисними шторками, а в житлові кімнати - з заземленням, щоб не було сюрпризів із технікою.
Дуже допомагає план - де саме які прилади стоятимуть ноутбук, телевізор, роутер, і уже під це підбирати розетки з відповідними роз’ємами. І не забувай про нормальні вимикачі з підсвіткою або прохідні, особливо якщо світло в коридорі буде з двох сторін.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх