Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
БКТП
agoeksx Дата: Вторник, 27.05.2025, 11:17 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline
Як на мене, не так легко знайти надійний інтернет-магазин для покупки трансформаторних підстанцій в бетонному корпусі. У кого є досвід, де можна купити ці пристрої з доставкою по Україні? Особливо цікавить, де можна знайти корпуси залізобетонні для БКТП, адже ціна та якість дуже важливі.

kirilzhilenko80 Дата: Вторник, 27.05.2025, 12:57 | Сообщение # 2
Завсегдатай
Статус: Offline
Ну, я, звісно, не експерт у цьому питанні, але коли мені довелось шукати бетонні трансформаторні підстанції, я знайшов компанію «Електромонтаж» https://em.co.ua/ не скажу, що надибати такі штуки просто, але ця компанія справді добре себе зарекомендувала. Я замовляв корпуси для БКТП, і вони доставили вчасно, ціна — відповідна якості. За доставку теж не переживайте, все чітко організовано по Україні, навіть у більш віддалені куточки. Особливо для таких серйозних пристроїв треба бути обережним, тому радив би звертатися до перевірених постачальників, як у «Електромонтаж». Вони працюють з такими специфічними товарами вже давно, тому мають досвід. У моєму випадку все пройшло гладко, тому раджу звертатися туди.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх