Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Пральні машини Candy
isiv23789 Дата: Среда, 17.04.2024, 15:09 | Сообщение # 1
Стажёр
Статус: Offline
Хочу придбати нову пральну машину від бренду Candy. Здається, вони всі майже однакові, але ж є якісь відмінності, про які я, напевно, не знаю. Читав трошки в інтернеті, але там так багато інформації, що голова іде кругом. Може, хтось може мені допомогти? Яка модель краще, на що треба звернути увагу?

isiv23789 Дата: Среда, 17.04.2024, 15:14 | Сообщение # 2
Стажёр
Ви мені допомогли.
А ще таке питання - можна чи ні замовляти таку побутову техніку онлайн? Я ще ніколи не купував щось велике інтернетом і не знаю бажано це робити чи ні.

ivaotliva12 Дата: Среда, 17.04.2024, 15:28 | Сообщение # 3
Новичок
Замовляла онлайн в магазині https://allo.ua/ua/stiralnye-mashiny/proizvoditel-candy/ Алло пральну машину Candy CSO41175TBE/1-S. Ця модель має великий об'єм барабана - до 7 кг різної білизни та речей, високу енергоефективність та водоспоживання класу А+++, а також низький рівень шуму.
Додатково вона оснащена різними програмами прання та можливістю з'єднання зі смартфоном для управління віддалено (Smart-управління Bluetooth та Wi-Fi). За свою ціну вона просто неперевершена. Я особисто використовую цю модель і дуже задоволена функціоналом та дизайном.

WilliamBrown Дата: Четверг, 12.06.2025, 17:26 | Сообщение # 4
Любитель
користуюсь Whirlpool, все супер, рекомендую!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх