| vitalysgvitaly
| Дата: Пятница, 20.03.2026, 23:52 | Сообщение # 1 |
|
Авторитет
Статус: Offline
| Кілька років я ховала ноги під довгими спідницями та брюками — варикозні вузли, синці, набряки не давали спокою. Боялася будь-яких процедур, бо чула про ускладнення після операцій. Потім дізналася, що існує спосіб усунути проблему без розрізів, без загального наркозу і практично безболісно. У центрі, який спеціалізується саме на судинних захворюваннях, мені провели повну діагностику і запропонували сучасне ендоваскулярне лікування. Вену закрили зсередини за допомогою лазера чи подібної технології — я навіть не зрозуміла, коли все закінчилося. Відразу після процедури пішла додому пішки. Через місяць-два вени повністю зникли, шкіра вирівнялася, важкість і біль пішли. Особливо приємно, що дали довічну гарантію на результат і повну безпеку — це додає впевненості. Тепер я ношу відкрите взуття, ходжу на прогулянки без втоми. Якщо варикоз заважає жити — не терпіть і не бійтеся, бо є реальний спосіб позбутися його швидко і комфортно. Мій досвід це підтверджує. Детальніше: https://geo.kyiv.ua/ru....tacziya .
|
| |
|
|