Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Дом для престарелых
Busichka Дата: Воскресенье, 11.08.2024, 15:29 | Сообщение # 1
Стажёр
Статус: Offline
Не можу не поділитися своїми враженнями від цього хоспісу hospice-life . Тут надзвичайно уважні і турботливі медичні працівники, які завжди готові допомогти і підтримати. Мій близький почувався тут як вдома завдяки теплій атмосфері і якісному обслуговуванню. Величезне дякую за вашу важливу роботу та підтримку у важкий час.

lindelemony Дата: Пятница, 16.08.2024, 11:30 | Сообщение # 2
Любитель
Чтобы найти хороший дом престарелых стоит поспрашивать знакомых, узнать отзывы о том или ином заведении. Тогда вы точно сможете выбрать лучший вариант. Я таким образом и нашла дом престарелых Жемчужина https://zhemchuzhina.com.ua/ . Мне там понравилось абсолютно все, за постояльцами круглосуточно присматривают и помогают справиться с возрастными изменениями. Это действительно безопасное место для вашего пожилого родственника.

megankliry Дата: Вторник, 27.08.2024, 17:42 | Сообщение # 3
Любитель
Зараз це все не проблема , є багато приватних закладів з гарними умовами. Наприклад, ви можете в будь-який час звернутись в приватний пансіонат для людей похилого віку “Дім турботи” і там вашому родичу нададуть всю необхідну допомогу. Персоналу можна довіритись, в них дуже великий досвід роботи і знають як правильно забезпечити людину у похилому віці всім необхідним.

dianastolar946 Дата: Понедельник, 14.10.2024, 16:21 | Сообщение # 4
Любитель
Якщо не знаєте , куда звернутись по допомогу, тоді вам знадобиться моя рекомендація. Вам варто звернутись в пансіонат для літніх людей Вілла Добра https://villa.lviv.ua/pansionat-dlia-litnikh-liudei/ , тільки там всі умови відповідають необхідним для цього віку стандартам. І персонал весь з досвідом роботи і постійно надає допомогу кожному. Там буде і комфортно , і безпечно .

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх