Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Як вибрати сексуальну білизну?
misterbicips Дата: Понедельник, 05.08.2024, 01:24 | Сообщение # 1
Староста
Статус: Offline
Хочу купити своїй дівчині сексуальну білизну на її день народження, але зовсім не розуміюся на цьому. Як вибрати щось, що їй точно сподобається? На що звертати увагу, щоб не прогадати з розміром і стилем?

HzBoy Дата: Понедельник, 05.08.2024, 01:25 | Сообщение # 2
Завсегдатай
Головне, звертай увагу на її вподобання та стиль одягу. Наприклад, якщо вона любить мереживо, обирай мереживну білизну. Розмір можна визначити за її старою білизною, подивись на маркування на ярличках. І не забувай про комфорт - не всі дівчата люблять push-up, дехто віддає перевагу м'яким чашкам.

misterbicips Дата: Понедельник, 05.08.2024, 01:26 | Сообщение # 3
Староста
Щодо стилю, вона зазвичай носить щось зручне, але й красиве. Багато мереживних речей. Я переглянув її білизну і бачу, що більшість у розмірі 75B. Що краще обрати - комплект з трусиками стрінг або щось класичне? Можливо, ще якийсь аксесуар додати?

Levchenko Дата: Понедельник, 05.08.2024, 01:27 | Сообщение # 4
Завсегдатай
Цитата misterbicips ()
Щодо стилю, вона зазвичай носить щось зручне, але й красиве. Багато мереживних речей. Я переглянув її білизну і бачу, що більшість у розмірі 75B. Що краще обрати - комплект з трусиками стрінг або щось класичне? Можливо, ще якийсь аксесуар додати?

Раджу подивитися каталог сексуальної білизни https://www.intimo.com.ua/ua/catalog/95/ в інтернет-магазині Intimo. Там є великий вибір товарів і доставка по всій Україні. Ціни доступні, а якість відмінна. Для подарунка можеш обрати комплект з бюстгальтером з м'якою чашкою Anabel Arto і трусиками стрінг.

Вони зараз зі знижками, тому це чудова нагода придбати щось якісне недорого. І не забудь додати якийсь стильний аксесуар, наприклад, портупею чи пояс для панчох - це додасть родзинки і зробить подарунок ще більш особливим!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх