Температура при грипі не падає (Чернівці)
|
|
HzBoy
| Дата: Пятница, 27.01.2023, 17:21 | Сообщение # 1 |
Завсегдатай
Статус: Offline
| Скажіть, що робити, коли при грипі не падає температура? Це дружина у мене захворіла. Даю їй ацетилсаліцилову кислоту - на пару поділок впаде температура, й знов лізе. Що робити?
|
|
|
|
Hellibama
| Дата: Пятница, 27.01.2023, 17:36 | Сообщение # 2 |
Любитель
| Якщо температура велика, та не зменшується, можна викликати швидку. Не знаю, їздять вони на такі виклики до дорослих. До дітей, знаю, їздять, але після реформи медицини там все не так, як треба.
|
|
|
|
fornodguest
| Дата: Пятница, 27.01.2023, 17:40 | Сообщение # 3 |
Любитель
| Швидка при температурі коле "літичку", як вони называет. Літична суміш. Змушують три інгредієнти, та колють. Температуру знижаю швидко. Але дома ви такого не зробити. Тому що там й співвідношення треба знати.
|
|
|
|
misterbicips
| Дата: Пятница, 27.01.2023, 17:53 | Сообщение # 4 |
Староста
| При вірусних захворюваннях температура взагалі дуже погано знижуєтеся. Не треба давати ацетилсаліцилову кислоту. Краще купіть у Чернівцях у аптеці D.S. https://apteka-ds.com.ua/city/chernivtsi При вірусних захворюваннях температура взагалі дуже погано знижуєтеся. Не треба давати ацетилсаліцилову кислоту. Краще купіть у Чернівцях у аптеці D.S. парацетамол. При вірусних захворюваннях він краще діє. Тому що там зовсім інший принцип дії. Та й коштує парацетамол недорого. Можете на сайті ціну подивитися. А ще треба більше пити рідини. Узвар, чай з калиною, відвари трав. Навіть просту воду можна пити.
|
|
|
|