Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Чи варто замовити под дешевше, якщо користуюсь не дуже часто
kxoxa Дата: Понедельник, 13.04.2026, 18:32 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline
Парю не постійно, тому не бачу великого сенсу сильно вкладатись. Але й купувати повну халтуру не хочеться.

OlehSolovey44 Дата: Понедельник, 13.04.2026, 18:35 | Сообщение # 2
Любитель
Статус: Offline
Тут логіка нормальна: якщо користування не щоденне, можна дивитись у доступніший сегмент. Але я б все одно не вибирав тільки по найнижчій ціні. Бо замовити под дешево — це не проблема, проблема потім ним нормально користуватись. У мене був такий період, коли я думав: раз не парю постійно, то зійде щось простіше. І в теорії так, зійшло. Але девайс все одно встиг дістати дрібницями, бо навіть при нечастому користуванні неприємно, коли тяга дивна або заряд закінчується занадто швидко. Тому тепер я дивлюсь так: якщо вже брати бюджетніше, то хай це буде перевірена модель без явних слабких місць. Особливо важливо глянути, чи немає масових скарг на картриджі, бо саме вони часто псують усе враження. Ще добре перевірити, чи взагалі є на модель розхідники без мороки. Я так і робив, коли шукав собі більш спокійний по бюджету варіант. Частину моделей переглядав у Guru Vape, але не вівся на приємну ціну автоматично, а дивився, наскільки це адекватно по всій картині.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх