|
Еда и эмоции
|
|
| mariboborisgd
| Дата: Суббота, 30.08.2025, 21:50 | Сообщение # 1 |
|
Староста
Статус: Offline
| Когда я переживаю стресс или обиду, первым делом бегу к холодильнику. Понимаю, что таким образом просто заедаю эмоции, но не могу остановиться. Потом мне стыдно и тяжело физически, а ситуация повторяется снова. Может, кто-то нашёл выход?
|
| |
|
|
| sfadeev789
| Дата: Суббота, 30.08.2025, 22:04 | Сообщение # 2 |
|
Завсегдатай
| Очень хорошо вас понимаю, сама много лет боролась с «заеданием» эмоций. В итоге я помог мне психолог РПП, и это изменило мою жизнь. Мы проработали причины, которые толкали меня к еде в моменты тревоги или грусти. Я научилась замечать эти состояния и находить для них другие выходы — прогулку, дыхательные практики, разговор с близким человеком.
|
| |
|
|
| vil
| Дата: Среда, 20.05.2026, 11:42 | Сообщение # 3 |
|
Завсегдатай
| Правильно складений раціон допомагає підтримувати енергію, гарне самопочуття та баланс у повсякденному житті. У блозі про їжу ми розповідаємо, як створити смачний і різноманітний вегетаріанське меню на тиждень, використовуючи прості продукти та сезонні інгредієнти. Читачі знайдуть корисні поради щодо поєднання овочів, круп, бобових та спецій для щоденного харчування.Сучасна кухня відкриває багато можливостей для тих, хто прагне харчуватися корисно та цікаво. У статтях блогу ми ділимося рецептами домашніх страв, ідеями для сніданків, обідів і вечерь, а також рекомендаціями щодо приготування їжі без зайвих витрат часу. Такий підхід допомагає урізноманітнити щоденне меню та зробити здорове харчування справжнім задоволенням.
|
| |
|
|