Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Чому вилітає Телеграм
xkristinaxbond Дата: Четверг, 01.05.2025, 03:54 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Мене турбує те, що останнім часом Телеграм часто вилітає саме тоді, коли я надсилаю або отримую фото чи відео. Це відбувається і в Wi-Fi, і при мобільному інтернеті, тому я не думаю, що проблема в мережі. Можливо, справа в самому файлі або налаштуваннях? Що варто перевірити?

ingafrollova Дата: Четверг, 01.05.2025, 04:15 | Сообщение # 2
Новичок
Статус: Offline
Коли Телеграм вилітає під час надсилання чи отримання медіафайлів https://likestorm.com.ua/blog....elegram найчастіше це пов'язано з проблемами у внутрішній пам’яті пристрою або самим додатком. Перевірте, чи достатньо вільного місця на смартфоні, адже нестача пам’яті може викликати збої при обробці великих файлів. Очистіть кеш Телеграму в налаштуваннях і переконайтесь, що додаток оновлений. Також варто протестувати роботу Телеграму на іншому пристрої або в вебверсії — якщо там все стабільно, значить причина у вашому телефоні. Якщо ж збій повторюється, спробуйте змінити формат відео або зменшити розмір файлу перед надсиланням. У деяких випадках допомагає зміна системної теми або відключення анімацій в налаштуваннях, оскільки вони теж можуть впливати на стабільність додатка.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх