Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Препарати для зниження холестерину які є варіанти
Levchenko Дата: Понедельник, 30.09.2024, 18:06 | Сообщение # 1
Завсегдатай
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, будь ласка, які є варіанти препаратів для зниження рівня холестерину? Мені лікар порадив задуматися про це, але чітких рекомендацій не дав. Хотілося б дізнатися, що краще працює, щоб уникнути серйозних проблем із серцево-судинною системою. Чи варто взагалі приймати препарати, якщо рівень холестерину тільки трохи підвищений?

HzBoy Дата: Понедельник, 30.09.2024, 18:06 | Сообщение # 2
Завсегдатай
Ну дивись, для початку, якщо холестерин не надто високий, я б радив спробувати дієту і трохи більше рухатися. З ліків зазвичай призначають статини — це найбільш розповсюджені препарати. Але з ними треба бути обережним, бо вони можуть мати побічні ефекти. Тому краще спочатку порадься з лікарем ще раз.

Levchenko Дата: Понедельник, 30.09.2024, 18:06 | Сообщение # 3
Завсегдатай
Так, з дієтою вже почав працювати, але цікавлять саме ліки. Про статини чув, але трохи лякають можливі побічні дії, тому і не знаю, чи варто починати. А може, є ще якісь засоби, які більш «м'які»? Хотілося б щось ефективне, але без надто серйозних ризиків для організму.

misterbicips Дата: Понедельник, 30.09.2024, 18:07 | Сообщение # 4
Староста
Цитата Levchenko ()
Так, з дієтою вже почав працювати, але цікавлять саме ліки. Про статини чув, але трохи лякають можливі побічні дії, тому і не знаю, чи варто починати. А може, є ще якісь засоби, які більш «м'які»? Хотілося б щось ефективне, але без надто серйозних ризиків для організму.

Якщо ти хочеш м'якіші варіанти, можна подивитися на препарати з фібратами або інгібіторами всмоктування холестерину, вони мають інший механізм дії, і, можливо, підійдуть тобі краще. Але без лікаря тут ніяк.

Рекомендую тобі заглянути на каталог препаратів для зниження холестерину https://anc.ua/catalog....rina-40 в інтернет-аптеці АНЦ. Там великий вибір ліків, і є зручна доставка по Україні. Можеш обрати препарат за рекомендаціями лікаря, а там уже і дозування підбереш.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх