Який розглянути для покупки очищувач повітря?
|
|
cocacola
| Дата: Пятница, 08.09.2023, 22:32 | Сообщение # 1 |
Стажёр
Статус: Offline
| Я хочу купити очищувач повітря для своєї, н о я не знаю, яку модель вибрати. Я живу в центрі міста, тому якість повітря не завжди хороша. Хтось може щось порекомендувати?
|
|
|
|
akhamsa
| Дата: Пятница, 08.09.2023, 22:32 | Сообщение # 2 |
Завсегдатай
| Я також шукав очищувач повітря і зупинив свій вибір на моделі Daikin MC70LVM. Він добре справляється з очищенням повітря від пилу, алергенів та інших забруднень. Також він досить тихий і простий у використанні.
|
|
|
|
biteh
| Дата: Пятница, 08.09.2023, 22:33 | Сообщение # 3 |
Стажёр
| Я рекомендую подивитися на Очищувач повітря Philips AC3256 / 60. Він здатний очищати повітря від найдрібніших частинок і алергенів. У нього є функція автоматичного регулювання швидкості вентилятора, а також індикатор якості повітря. Я задоволений своєю покупкою!
|
|
|
|
bolshechem_zhizn
| Дата: Пятница, 08.09.2023, 22:33 | Сообщение # 4 |
Завсегдатай
| Привіт, я собі купував для будинку очищувач повітря Xiaomi Mi Air Purifier 3H https://allo.ua/ua/ochistiteli-vozduha/ в інтернет магазині Алло. Він оснащений тришаровою системою фільтрації, яка видаляє більше 99% забруднень в повітрі. Також він має функцію управління через додаток на смартфоні і голосове управління за допомогою голосового помічника. Я вважаю, що це одна з кращих моделей на ринку в даному ціновому діапазоні. Тому можете купити такий сами очищувач повітря, або обрати інший.
|
|
|
|
akbars95
| Дата: Суббота, 09.09.2023, 09:30 | Сообщение # 5 |
Любитель
| супер
|
|
|