Холодильник в Харькові!
|
|
a_sov
| Дата: Пятница, 12.05.2023, 17:04 | Сообщение # 1 |
Завсегдатай
Статус: Offline
| Привітусім! Які магазини в Харкові продають холодильники? Які характеристики холодильника допоможуть знизити рівень споживання енергії? Буду вам вдяний за поради і рекомендації.
|
|
|
|
kirilzhilenko80
| Дата: Пятница, 12.05.2023, 17:05 | Сообщение # 2 |
Завсегдатай
| При виборі холодильника потрібно враховувати такі параметри,як обсяг камери, кількість полиць і відділень, наявність системи No Frost, наявність функції відтаювання, клас енергоспоживання, рівень шуму, наявність додаткових функцій, таких як льодогенератор або диспенсер.
|
|
|
|
taras_gamper
| Дата: Пятница, 12.05.2023, 17:05 | Сообщение # 3 |
Стажёр
| Холодильник може знижувати рівень споживання енергії задопомогою таких характеристик, як клас енергоспоживання, наявність системи No Frost, яка зменшує рівень утворення нальоту льоду і зберігання продуктів при оптимальній температурі.
|
|
|
|
menigorek
| Дата: Пятница, 12.05.2023, 17:13 | Сообщение # 4 |
Завсегдатай
| Цитата taras_gamper ( ) Холодильник може знижувати рівень споживання енергії задопомогою таких характеристик, як клас енергоспоживання, наявність системи NoFrost, яка зменшує рівень утворення нальоту льоду і зберігання продуктів при оптимальній температурі. Привіт, форумчани! Я звичайно рідко залишаю відгуки про покупки, але хочу зробити виключення для магазину Алло по холодильник в Одессі https://allo.ua/ua/harkiv/holodilniki/ Якось знайомий порадив мені звернутися до них за холодильником і я не пошкодував свого вибору. Продавці були дуже привітні та відповіли на всі мої запитання. Доставка була швидкою, а холодильник працює на 100 відсотків. Я дуже задоволений обслуговуванням та якістю товару, тому рекомендую магазин Алло для покупки холодильників.
|
|
|
|
ravatta
| Дата: Понедельник, 10.07.2023, 22:25 | Сообщение # 5 |
Завсегдатай
| Да, на самом деле обычные холодильники не так уж и сложно достать, но если мы будем говорить про что-то более профессиональное - то там надо уже разбираться. Я так на барные холодильники https://np.com.ua/ru....dylnyky смотрю сейчас и пытаюсь определиться с тем, какой же лучше будет взять.
|
|
|
|
alanasoboleva086
| Дата: Понедельник, 25.12.2023, 21:24 | Сообщение # 6 |
Новичок
| А мені терміново потрібно відремонтувати холодильник. Шукаю запчастини.
|
|
|
|
alfamir700
| Дата: Вторник, 26.12.2023, 12:21 | Сообщение # 7 |
Стажёр
| А який у вас бренд техніки? Дивіться, в компанії Майстер Плюс можна запчастини для холодильника підібрати. Введіть тут в пошук назву запчастини потрібної та легко зможете її знайти або дивіться самі в каталозі. Якщо виникнуть труднощі, завжди можна додатково проконсультуватися. Тут вам допоможуть та швидко доставлять замовлення по Україні.
|
|
|
|