| makartaranovs
| Дата: Понедельник, 01.12.2025, 13:55 | Сообщение # 1 |
|
Любитель
Статус: Offline
| Відкрив невеликий коворкінг, і відчуваю, що без сайту з цінами, фото і правилами вже ніяк. Хочеться зробити все своїми силами, без розробників і довгих перемовин зі студіями. Чи реально зібрати нормальний сайт через онлайн‑конструктор, якщо раніше максимум заповнював форми в соцмережах?
|
| |
|
|
| kozeevkiril269
| Дата: Понедельник, 01.12.2025, 13:55 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Я керую невеликим коворкінгом у спальному районі й робив сайт сам, бо на окремий бюджет не розраховував. Вибрав спокійний шаблон, додав блоки з тарифами, фото робочих місць, календар заходів і форму заявки, усе кліканням мишкою без коду. У ProHoster зручно, що в одному місці і хостинг, і сам конструктор, тож не довелося розбиратися з купою сервісів окремо. На сторінці сервісу написано, що в них понад 200 готових шаблонів під різні задачі, від блогів до інтернет‑магазинів. Я просто вирішив створити свій сайт через ProHoster і пішов за підказками на https://prohoster.info/uk/hosting/constructor – виявилося, що це більше схоже на роботу в звичайному редакторі, ніж на «програмування». Тепер, коли змінюємо ціни або додаємо нові тарифи, правлю все сам за кілька хвилин і не думаю, кого просити.
|
| |
|
|