|
Чіти для GTA 3 — допоможіть згадати!
|
|
| kircenkotamara
| Дата: Суббота, 20.09.2025, 22:18 | Сообщение # 1 |
|
Любитель
Статус: Offline
| Хлопці й дівчата, рятуйте! Колись у дитинстві ми з друзями ганяли в GTA 3 й набирали купу кодів — на машину, на безсмертя, на зброю. А зараз захотілося повторити той кайф, але нічого не пам’ятаю. Де можна знайти їх усі разом? Бо гугл щось видає, але все якось уривками.
|
| |
|
|
| HzBoy
| Дата: Суббота, 20.09.2025, 22:31 | Сообщение # 2 |
|
Староста
Статус: Offline
| Я вже давно фанат GTA, і кожного разу повертаюся до GTA 3 з особливим задоволенням. Але коли знаходиш повний список чіт-кодів, то відчуття від гри стають ще яскравішими. На Gameverse опублікована стаття, де зібрано абсолютно всі коди для GTA 3 https://gameverse.com.ua/guide/all-cheat-codes-for-gta-3/ і це просто супер. Я зміг оживити старі спогади та спробувати речі, яких раніше навіть не знав. Використання чітів дозволяє випробувати найсміливіші ідеї: керувати улюбленими авто, не думати про рівень життя персонажа та навіть влаштовувати хаос у місті. Це справжнє задоволення – відчути гру максимально повно. Завдяки Gameverse я тепер завжди знаю, де знайти перевірену інформацію й корисні поради. Якщо хочете відчути повну свободу у GTA 3 – ця стаття стане вашим ключем до нових вражень.
|
| |
|
|