Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Чи варто ставити LiFePO4 акумулятор у авто замість AGM?
misterbicips Дата: Четверг, 13.03.2025, 15:19 | Сообщение # 1
Староста
Статус: Offline
Вже двічі міняв AGM-акумулятор на своєму авто, вистачає максимум на три роки, потім починає втрачати ємність. Знайомі радять перейти на літієвий, мовляв, легший, служить довше, швидше заряджається. Але ціна поки що кусається, тому сумніваюся. Хто вже перейшов – як воно в експлуатації? Чи дійсно виправдовує свою вартість?

HzBoy Дата: Четверг, 13.03.2025, 15:20 | Сообщение # 2
Староста
Статус: Offline
Я два роки тому поставив залізо фосфатний акумулятор 100ah https://akb-plus.com/ua/akb/lifepo4-12v-100ah і тепер не уявляю, як можна було їздити на свинцевому. Головне – стабільна робота, навіть узимку, немає втрат ємності при мінусовій температурі. Заряджається швидше, і можна не боятися повного розряду. Якщо вибираєш, дивись на моделі з якісною BMS, щоб була захист від перезаряду. Я купував в АКБ Плюс – там нормально консультують і допомагають підібрати під твої потреби. До того ж вони реально перевіряють характеристики, у мене ємність повністю відповідає заявленій.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх