Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Серіали з трейлерами онлайн
HzBoy Дата: Воскресенье, 05.01.2025, 15:52 | Сообщение # 1
Завсегдатай
Статус: Offline
Хочу знайти сайт, де можна дивитися не тільки серіали в українській озвучці, а й трейлери до нових сезонів. Наприклад, дуже чекаю «Нічний агент» (1 сезон), але поки що не можу знайти, де його подивитися українською. Хто що порадить?

polinawest52 Дата: Воскресенье, 05.01.2025, 16:28 | Сообщение # 2
Любитель
Якщо ти хочеш дивитися серіали українською, а ще й трейлери до майбутніх сезонів, то UAFLIX стане чудовим вибором. Наприклад, я бачив там трейлер до другого сезону Нічний агент  https://uafix.net/serials/nichnij-agent/sezon-2/, і це справді вражає. Усі доступні серії першого сезону вже можна переглядати безкоштовно, а нові додаються дуже швидко після виходу озвучки. Що подобається найбільше — сайт дуже зручний у використанні, немає нав’язливої реклами, і є можливість знайти серіали за різними жанрами. Раджу спробувати, думаю, тобі сподобається.

HzBoy Дата: Воскресенье, 05.01.2025, 16:38 | Сообщение # 3
Завсегдатай
Дякую, що підказали! Сайт справді зручний, дуже сподобався. UAFLIX тепер точно буде моїм основним ресурсом для перегляду серіалів українською.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх