Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Скільки коштує процедура в приватній клініці
kozeevkiril269 Дата: Среда, 25.02.2026, 14:03 | Сообщение # 1
Стажёр
Статус: Offline
Хочу розуміти фінансову сторону питання заздалегідь, щоб не потрапити в незручну ситуацію. Чула, що вартість дуже різниться залежно від клініки і методу. Де знайти актуальну інформацію і як не нарватися на приховані доплати?

makartaranovs Дата: Среда, 25.02.2026, 18:00 | Сообщение # 2
Стажёр
Статус: Offline
Правильно робиш, що хочеш розібратися заздалегідь - несподівані доплати в деяких місцях справді бувають, тому краще уточнювати все одразу на початку. Ціни на усі методи переривання зазвичай залежать від терміну вагітності та обраного способу, тому на сайті можна знайти лише орієнтири, а точну суму скажуть після первинного огляду - це нормальна практика. Я дивилася різні варіанти і в підсумку зупинилася там, де вся інформація була відкрита і зрозуміла. Загальну інформацію про методи і умови прийому можна переглянути ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ перед тим як дзвонити. У Світлані мені одразу назвали повну вартість без жодних «сюрпризів» - це мені дуже сподобалося, бо в деяких місцях потім з'ясовується, що потрібно окремо доплачувати за аналізи або повторний огляд. Клініка працює вже понад тридцять років, і за цей час, мабуть, давно зрозуміли, що репутація - найкраща реклама.

Сообщение отредактировал makartaranovs - Среда, 25.02.2026, 21:18

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх