Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Mitsubishi Pajero Sport
kiryalycko Дата: Понедельник, 22.06.2026, 15:52 | Сообщение # 1
Стажёр
Статус: Offline
Давно хотів купити новий Mitsubishi Pajero Sport https://mitsubishi-arma.com.ua/pajero-sport — це легенда, це авто з характером, це не просто кросовер для міста. Я їжджу на будівельні об'єкти, часто по таких дорогах де інші машини просто стають. Тому для мене позашляховик — це не понт, це робочий інструмент.
Перед тим як їхати в Арма Моторс, я вже знав про Pajero Sport майже все — читав форуми, дивився відео, порівнював з конкурентами. Тому в салоні не потребував довгих презентацій. Менеджер Сергій швидко зрозумів що зі мною говорить людина підготовлена — і перейшов одразу до деталей: наявність, комплектація, що реально є в наявності, а що під замовлення.
Мене цікавило кілька конкретних речей: блокування диференціала, кліренс, тяговий момент дизельного двигуна. По кожному пункту — чіткі, конкретні відповіді. Коли я запитав про реальний досвід експлуатації — менеджер не вигадував, а розповів що йому кажуть клієнти які вже їздять. Це цінно.
Торгуватись довго не довелось — у них була акція на Pajero Sport, вигода суттєва. Плюс я здав своій старий позашляховик по Trade-in — оцінили нормально, без спроби занизити "бо у вас тут подряпина". Оформлення зайняло один день. Pajero Sport отримав через тиждень — авто прийшло в повній комплектації, без жодних пошкоджень. Вже перевірив у реальних умовах — machine is a beast. Рекомендую і авто, і Арма Моторс.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх