| anzelikafesecko
| Дата: Понедельник, 08.06.2026, 20:50 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| ВиПроблема відсутнього зуба турбувала мене кілька років. Спочатку здавалося, що це дрібниця, але з часом почав відчувати дискомфорт під час жування, а також помітив, що став рідше усміхатися. Після довгих пошуків звернувся до клініки MegaDental для встановлення імпланта www.megadental.lviv.ua/poslugy/hirurgichna-stomatologiya/implantacziya/ Від самого початку сподобалося уважне ставлення до пацієнта. Лікар провів детальну консультацію, показав результати обстеження та пояснив, чому саме імплантація буде найкращим рішенням у моєму випадку. Процедура пройшла значно легше, ніж я очікував. Завдяки професіоналізму лікаря та якісній анестезії не було болю чи сильного дискомфорту. Після встановлення імпланта я отримав повний перелік рекомендацій і завжди міг звернутися за додатковою консультацією. Найбільше тішить результат: зуб виглядає природно, не відрізняється від інших і чудово виконує свої функції. Дуже вдячний команді MegaDental за якісну роботу та відповідальне ставлення до пацієнтів.
|
| |
|
|