Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Выбираю себе мотошлем
Toikal Дата: Суббота, 23.05.2026, 10:55 | Сообщение # 1
Староста
Статус: Offline
Выбираю себе мотошлем, но пока не могу понять, какие модели сейчас действительно стоит рассматривать. Хочется найти нормальный вариант для повседневных поездок?

Akihu Дата: Суббота, 23.05.2026, 11:00 | Сообщение # 2
Авторитет
Я себе брал интеграл с хорошей вентиляцией и быстрым снятием визора. Такой шлем оказался намного удобнее в жаркую погоду, а шум от ветра внутри ощущается заметно меньше.

horigeb862 Дата: Понедельник, 25.05.2026, 11:54 | Сообщение # 3
Любитель
привіь. в  мене  теж таке  питання . Обираю собі мотошолом і хочу порадитися з досвідченими мотоциклістами.Це буде мій перший серйозний шолом, тому намагаюся розібратися в деталях, але інформації дуже багато і вона різна. Хотілося б знайти щось безпечне, зручне та якісне, щоб підходило для щоденної їзди містом і іноді для поїздок за місто.Зараз розглядаю кілька варіантів: інтегральні шоломи та, можливо, модулярні. Важливо, щоб шолом добре сидів на голові, не тиснув і водночас не був занадто вільним. Також звертаю увагу на вентиляцію, вагу та рівень шуму під час руху.Окремо цікавить питання сертифікації безпеки (ECE) та наскільки важливо обирати моделі від відомих виробників.Буду вдячний за будь-які поради: на що звернути увагу при виборі, які бренди варто розглядати, і яких помилок краще уникнути.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх