Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Mașină SUA avariată sau întreagă locală?
dorenyurist Дата: Воскресенье, 17.05.2026, 15:33 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline
Dilemă mare, am un buget fix și nu știu ce să aleg. Să iau o mașină avariată ușor adusă din SUA pe care să o repar singur sau una gata făcută de pe piața noastră. Pe site-urile auto autohtone majoritatea sunt cosmetizate, kilometrajul e dat înapoi, iar istoricul e dubios. Merită riscul cu reparația pentru un istoric curat?

beketovalim Дата: Воскресенье, 17.05.2026, 15:34 | Сообщение # 2
Любитель
Mașinile de pe piața noastră sunt adesea capcane. Multe sunt aduse tot din America, reparate rapid cu piese ieftine și vândute ca noi. Când cumperi direct de la licitație, vezi exact daunele în poze și știi ce repari. Economisești bani și ești sigur pe siguranța ta, dar ai de așteptat câteva luni bune livrarea.

Rennix Дата: Воскресенье, 17.05.2026, 15:34 | Сообщение # 3
Любитель
Alegerea depinde de timpul tău. Dacă iei o mașină gata reparată de pe piața locală, riști să dai peste airbaguri declanșate și anulate cu rezistențe electrice. Procesul din America îți oferă un istoric transparent prin Carfax, unde vezi toate reviziile și tipul de accident. Reparația făcută de tine, cu piese originale din dezmembrări sau noi, îți garantează că nu circuli într-un sicriu pe roți. Costurile totale ies de obicei cu douăzeci la sută mai mici decât prețul pieței de aici.

akhamsa Дата: Воскресенье, 17.05.2026, 15:36 | Сообщение # 4
Староста
Цитата dorenyurist ()
Dilemă mare, am un buget fix și nu știu ce să aleg. Să iau o mașină avariată ușor adusă din SUA pe care să o repar singur sau una gata făcută de pe piața noastră. Pe site-urile auto autohtone majoritatea sunt cosmetizate, kilometrajul e dat înapoi, iar istoricul e dubios. Merită riscul cu reparația pentru un istoric curat?

Recomandarea mea este să cauți exclusiv daune de suprafață, adică zgârieturi, elemente de caroserie ușor îndoite sau daune provocate de grindină. Evită mașinile cu daune la suspensie, lonjeroane afectate sau cele inundate, deoarece problemele electrice pot apărea după luni de zile. Poți analiza opțiuni bune de mașini din SUA prin intermediul site-ului https://bex-auto.md/ro/avto-iz-ssha unde poți urmări ce loturi sunt scoase la licitație și istoricul lor real. Calculează din start prețul pieselor de schimb în Moldova înainte de a licita.
Cumpărarea unei mașini direct din State cu reparație controlată de tine este mult mai sigură decât achiziția din piețele noastre auto, unde riști să fii înșelat la fiecare pas de samsari.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх