| vitalysgvitaly
| Дата: Пятница, 20.03.2026, 23:39 | Сообщение # 1 |
|
Авторитет
Статус: Offline
| Я боялася, що варикоз — це назавжди, бо мама і бабуся робили операції, а потім довго відновлювалися. Коли вени на ногах почали сильно виступати, з’явилися судоми вночі та набряки до вечора, я зрозуміла — треба діяти. У Судинному центрі №1 мені пояснили, що зараз є можливість лікувати варикоз без класичної операції, без наркозу і без післяопераційного болю. Процедура проходить амбулаторно, через маленький прокол вводять спеціальний інструмент, який «заварює» вену зсередини. Я нічого не відчула, крім легкого дискомфорту. Наступного дня вже ходила на роботу. Через кілька тижнів вени зникли, шкіра стала гладкою, набряки пропали. Дали довічну гарантію на проліковану вену — це означає, що якщо щось піде не так (чого не сталося), вони все виправлять безкоштовно. Безпека на першому місці. Якщо ви вагаєтеся через страх «великої» операції — знайте, що сучасні методи дозволяють вирішити проблему швидко, безпечно і з відмінним косметичним результатом. Мої ноги зараз здорові, і я шкодую, що не зробила цього раніше. Ознайомитися з інформацією: https://1k.com.ua/venozny....taktyka .
|
| |
|
|