Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Чи тягне станція інструмент
kozeevkiril269 Дата: Понедельник, 26.01.2026, 14:12 | Сообщение # 1
Стажёр
Статус: Offline
Ремонтую квартиру сам, блекаути заважають працювати. Треба дриль, болгарку, перфоратор живити. Чи реально портативна електростанція це витягне чи марно гроші викидати?

makartaranovs Дата: Понедельник, 26.01.2026, 17:20 | Сообщение # 2
Стажёр
Статус: Online
Залежить від інструменту та моделі станції. Дриль звичайна побутова потягне легко, шуруповерти теж. А ось болгарка велика чи перфоратор потужний - там вже треба дивитись на пікову потужність станції. У мене середня модель від Jackery, дриль і лобзик тягне без проблем, болгарку маленьку теж пробував - працює. Великий перфоратор не ризикував підключати, боявся що захист спрацює. Гляньте характеристики тут https://jackery.pro/portatyvna-elektrostancziya/ і звірте з паспортами вашого інструменту. Головне розуміти що станція це не заміна повноцінної електромережі, а резервний варіант. Я роблю так - важкі роботи коли світло є, легкі можу і від станції. Або бери бензиновий під важкий інструмент, а станцію під освітлення і дрібниці. Комбінувати можна, не обов'язково все на одне.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх