|
Скільки зараз беруть за повну діагностику авто?
|
|
| biteh
| Дата: Суббота, 01.11.2025, 21:07 | Сообщение # 1 |
|
Завсегдатай
Статус: Offline
| Хочу зробити повну діагностику авто перед продажем, але ціни зараз якісь зовсім різні. Один сервіс каже 800 грн, інший - від 1500, ще десь взагалі по кожному вузлу окремо рахується. Не розумію, скільки реально має коштувати нормальна перевірка без додаткових сюрпризів. Хто недавно робив, підкажіть, яка зараз адекватна ціна по Києву?
|
| |
|
|
| akhamsa
| Дата: Суббота, 01.11.2025, 21:08 | Сообщение # 2 |
|
Староста
| Робив повну діагностику влітку, віддав 1200 грн. Це була перевірка ходової, двигуна, комп’ютерна частина, візуальний огляд. Усе зайняло близько години, дали роздруківку з помилками і короткий коментар. Деякі місця роблять дешевше, але там часто просто зчитують помилки сканером і на цьому все. Тому краще брати сервіс, де комплексно.
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn
| Дата: Суббота, 01.11.2025, 21:08 | Сообщение # 3 |
|
Завсегдатай
| Ціна залежить від того, що входить у повну. Якщо тільки мотор і електроніка - це до 1000 грн. Якщо ще ходова, коробка, гальмівна система, то ближче до 1500–2000. Деякі додають перевірку кузова або тест-драйв із майстром, тоді ще плюс. Головне уточни перед записом, щоб не виявилось, що базова діагностика окремо, а решта “по бажанню”. Так часто накручують суму вже на місці.
|
| |
|
|
| cocacola
| Дата: Суббота, 01.11.2025, 21:09 | Сообщение # 4 |
|
Стажёр
| Я б радив звернутись на сто в Києві Oiler https://oiler.pro/ua-ua/sto/ Вони одразу озвучують фіксовану ціну, без подальших доплат за додаткові вузли. Повна діагностика включає перевірку двигуна, підвіски, гальм, рульового, АКПП, плюс електроніка. Роблять усе швидко, показують дані з компа, пояснюють результати без технічної води. Якщо треба, можуть одразу дати рекомендації по ремонту, але не нав’язують. Там зручно, бо запис через сайт, і приходиш у свій час. Я перевіряв у них дві машини перед покупкою - все чітко, роздруківка з усіма параметрами і без прихованих платежів. Так що для повної діагностики оптимально по співвідношенню ціна-якість.
|
| |
|
|