Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Якщо подати заявку вночі, кредит на карту все одно дадуть?
akhamsa Дата: Среда, 15.10.2025, 10:46 | Сообщение # 1
Староста
Статус: Offline
Подав заявку на кредит о другій ночі, бо терміново треба було оплатити замовлення. Заявку прийняло, але вже десята хвилина тиша, навіть смс не прийшло. Хтось стикався з таким? Може, вночі все одно не дають кредит, а тільки приймають заявку? Не хочу чекати до ранку дарма, бо гроші потрібні сьогодні.

Rennix Дата: Среда, 15.10.2025, 10:47 | Сообщение # 2
Любитель
Таке буває, залежно від компанії. Якщо сервіс працює через автоматичну систему, рішення приходить швидко, навіть уночі. Але деякі МФО мають ручну перевірку, тоді заявку можуть просто поставити в чергу до ранку.
Я б спробував на кількох сайтах одразу, бо один може затримати, інший схвалить миттєво.

beketovalim Дата: Среда, 15.10.2025, 10:49 | Сообщение # 3
Любитель
У мене схожа ситуація була минулого місяця. Подала заявку близько першої ночі, гроші отримала за десять хвилин. Система все зробила автоматично, ніхто не телефонував.
Але іншим разом спробувала в іншій компанії, там обробку перенесли на ранок. Все залежить від того, чи перевірку проводить робот, чи оператор. Якщо база даних чиста і карта оформлена на твоє ім’я, то шанс отримати кредит навіть уночі дуже високий.

dorenyurist Дата: Среда, 15.10.2025, 10:53 | Сообщение # 4
Любитель
Цитата akhamsa ()
Подав заявку на кредит о другій ночі, бо терміново треба було оплатити замовлення. Заявку прийняло, але вже десята хвилина тиша, навіть смс не прийшло. Хтось стикався з таким? Може, вночі все одно не дають кредит, а тільки приймають заявку? Не хочу чекати до ранку дарма, бо гроші потрібні сьогодні.

Я кілька разів брав кредит уночі, і справді не всі сервіси дають гроші одразу. Там, де є ручна перевірка, рішення буде тільки після початку робочого дня.
Але якщо сервіс працює повністю онлайн, як наприклад https://moneyveo.ua/uk/--credit-na-kartu/ то шанс отримати кредит онлайн на карту серед ночі реальний. Там система автоматично перевіряє дані, карта верифікується миттєво, і рішення приходить за кілька хвилин.
Якщо потрібно швидко, краще вибирати ті МФО, які вказують на сайті, що їхній сервіс працює цілодобово. Такі платформи мають автоматичний скоринг без участі оператора, тому навіть о третій ночі все проходить як удень. Варто тільки перевірити, щоб картка була активна і не було помилок у заявці, тоді переказ прийде без затримки. Там чітко зазначено, що кредит онлайн на карту цілодобово в Україні доступний без обмежень часу, і це дійсно працює.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх