eviktor463
| Дата: Понедельник, 19.05.2025, 15:43 | Сообщение # 1 |
Стажёр
Статус: Offline
| Привіт, форумчани! Потрібна ваша порада. Я вже кілька тижнів шукаю платформу, де можна було б без зайвих складнощів почати продавати свої товари онлайн. Пробував реєструватися на кількох відомих маркетплейсах, але або реєстрація дуже складна, або комісії захмарні, або підтримка геть не відповідає. У мене поки невеликий асортимент, але є бажання розвиватися. Хочеться знайти дійсно надійний, стабільний маркетплейс із прозорими умовами, без «підводних каменів» і з адекватною аудиторією покупців. Де ви починали? Що можете порадити з власного досвіду? Цінуватиму будь-яку допомогу чи підказку. Дуже не хочеться витрачати час і кошти на чергову «порожню» платформу.
|
|
|
|
rostikgrin1989
| Дата: Понедельник, 19.05.2025, 15:46 | Сообщение # 2 |
Стажёр
Статус: Offline
| Привіт! Теж свого часу витратив купу нервів, поки не натрапив на щось справді вартісне. Рекомендую звернути увагу на маркетплейс Umall https://umall.ua/ це українська платформа, яка реально турбується про продавців. Реєстрація займає мінімум часу, і головне — усе прозоро: немає прихованих платежів чи заплутаних умов. Ще один великий плюс — це швидка реакція техпідтримки, яка не ігнорує звернення, як це часто буває на інших майданчиках. Для мене було важливо, щоб інтерфейс був зрозумілий, навіть якщо ти вперше пробуєш щось подібне — Umall з цим справляється на відмінно. Крім того, трафік на сайті є, покупці реальні, і вже після першого тижня вдалося зробити кілька продажів. Якщо шукаєш чесний старт без зайвих витрат і з перспективою росту — це твій варіант. Перевір сам. На сайті маркетплейсу можеш вивчити умови, почитати більше про партнерські програми. Бажаю успіху, головне — не зупиняйся!
|
|
|
|