rostikgrin1989
| Дата: Четверг, 08.05.2025, 15:05 | Сообщение # 1 |
Стажёр
Статус: Offline
| Зовсім нещодавно опинився в ситуації, коли потрібно було швидко організувати доставку квітів у Львові https://proflowers.ua/ua/dostavka-kvitiv-lviv . В силу обставин не міг зробити це особисто, тому вирішив знайти надійний сервіс онлайн. Після кількох спроб і перегляду багатьох варіантів, натрапив на Proflowers — і мушу сказати, що цей сервіс мене приємно вразив.Перш за все — це зручний інтерфейс. Вибір букетів дійсно широкий, є варіанти як на будь-який смак, так і на різні бюджети. Мене приємно здивувала можливість одразу побачити вартість доставки, варіанти оформлення і точні строки. Замовлення я оформив буквально за 10 хвилин, при цьому мав змогу залишити персональне повідомлення для отримувача, що, як виявилось, справило особливе враження.Окрема подяка за оперативність. Я замовляв букет зранку, а вже через кілька годин отримувачка зателефонувала, зворушена до сліз, і подякувала. Кур'єр був дуже ввічливим, а квіти — свіжі, гарно оформлені й навіть кращі, ніж на фото. Ще один плюс — це підтвердження про виконане замовлення, яке надійшло мені на пошту одразу після доставки.Після цього випадку я впевнено можу рекомендувати Proflowers всім, хто шукає надійний і якісний сервіс доставки квітів у Львові. Не має значення, чи це романтичне побачення, день народження, подяка чи просто жест уваги — тут допоможуть зробити момент особливим.
|
|
|
|
myrriz87
| Дата: Четверг, 08.05.2025, 16:43 | Сообщение # 2 |
Любитель
Статус: Offline
| интересно
|
|
|