Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
МФО Лимон хороше?
misterbicips Дата: Суббота, 28.12.2024, 23:52 | Сообщение # 1
Староста
Статус: Offline
Привіт! У мене склалася складна ситуація, потрібно терміново взяти гроші, а на банківський кредит не можна розраховувати. Чула про МФО Лимон, але не знаю, чи варто звертатися. Хто вже користувався їхніми послугами? Як з умовами, чи дійсно все так просто, як пишуть на сайті?

fornodguest Дата: Суббота, 28.12.2024, 23:53 | Сообщение # 2
Любитель
Я брав кредит через МФО Лимон кілька місяців тому. Враження непогані, заявку оформляєш онлайн, все досить швидко, особливо якщо вже є аккаунт. Потрібно тільки перевірити, чи є в тебе на рахунку можливість отримати кредит. Якщо все ок, гроші на картку можуть надійти протягом години. Умови, як для МФО, досить хороші, але на великі суми не розраховуй. Вони працюють з маленькими кредитами, щоб не було надто великих ризиків.

antp111 Дата: Суббота, 28.12.2024, 23:54 | Сообщение # 3
Любитель
Так, я користувалась МФО Лимон кілька разів. Спочатку були сумніви, але потім зрозуміла, що це зручний варіант для невеликих позик. Плюс — оформлення без зайвої бюрократії. Вся процедура займає не більше 20 хвилин, а гроші приходять швидко. Можливо, процентні ставки для нових клієнтів трохи високі, але це компенсується тим, що вам не потрібно йти до банку чи втомлюватися від купи документів.

HzBoy Дата: Суббота, 28.12.2024, 23:57 | Сообщение # 4
Завсегдатай
У мене теж був досвід з новим МФО Лимон https://limon-credit.com.ua/uk/ Спочатку були сумніви, але зрозумів, що це реально зручний варіант для швидких позик. Вони працюють через онлайн-платформу, тому не потрібно кудись йти чи чекати в чергах. Плюс на їхньому сайті можна зручно дізнатися всі умови і зробити розрахунок по кредиту за кілька хвилин. Якщо гроші потрібні терміново, це ідеальний варіант. Але перед тим, як звертатися, добре читайте умови, бо треба уважно підходити до вибору суми позики.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх