Покупка чоловічих джогерів
|
|
bolshechem_zhizn
| Дата: Пятница, 22.11.2024, 20:30 | Сообщение # 1 |
Завсегдатай
Статус: Offline
| Давно хочу придбати собі чоловічі джогери, але не можу визначитися, чи це зручний варіант для повсякденного носіння? Чи підходять вони для прогулянок, роботи або, можливо, навіть для тренувань? Як вони виглядають після кількох прань?
|
|
|
|
cocacola
| Дата: Пятница, 22.11.2024, 20:31 | Сообщение # 2 |
Стажёр
| Ношу джогери вже кілька місяців, і це справжнє відкриття для мене. Матеріал приємний до тіла, а гумка на поясі не здавлює, навіть якщо носити їх цілий день. Вони чудово підходять для прогулянок і не втратили кольору чи форми після численних прань. Дуже зручна річ!
|
|
|
|
biteh
| Дата: Пятница, 22.11.2024, 20:31 | Сообщение # 3 |
Стажёр
| Джогери я купив минулої осені, і це був найзручніший вибір для міжсезоння. Ношу їх навіть на роботу, бо виглядають акуратно і стильно. Особливо подобається, що вони не витягуються на колінах, навіть після довгого сидіння. Рекомендую, якщо шукаєте комфорт і якість.
|
|
|
|
akhamsa
| Дата: Пятница, 22.11.2024, 20:32 | Сообщение # 4 |
Завсегдатай
| Доброго часу доби. Особисто я вважаю чоловічі штани джогери https://turwear.com/product-category/for_men/pants-pants/ ідеальним вибором для будь-якої активності. Почав їх носити після того, як шукав щось універсальне на заміну звичайним джинсам. Вони легкі, добре дихають і не обмежують рухів. Одного разу навіть ходив у них у похід – вони витримали все! А ще після прання швидко сохнуть і не линяють. Це одяг, який підходить як для дому, так і для виходів у місто. Дуже задоволений, придбаю ще одну пару іншого кольору.
|
|
|
|