Куди за кордон найлегше вступити у університет?
|
|
HzBoy
| Дата: Понедельник, 14.10.2024, 14:02 | Сообщение # 1 |
Завсегдатай
Статус: Offline
| Привіт, друзі! Можливо, хтось знає, в які країни найлегше вступити до університету? Думав про навчання за кордоном, але не знаю, де менше бюрократії і більше шансів потрапити на бюджет або хоча б зі стипендією. Може, хтось уже проходив через це?
|
|
|
|
antp111
| Дата: Понедельник, 14.10.2024, 14:03 | Сообщение # 2 |
Любитель
| Я чула, що в Польщу досить просто вступити, особливо для українців. Там багато програм для іноземних студентів, плюс польська мова не така вже й складна. Та й вартість навчання порівняно невелика, а інколи є можливість отримати грант або знижку на оплату.
|
|
|
|
fornodguest
| Дата: Понедельник, 14.10.2024, 14:04 | Сообщение # 3 |
Любитель
| Так, Польща — хороший варіант, але ще можна подивитися на Чехію. Там теж багато бюджетних місць для іноземців, і в них є програми навчання англійською. Плюс, у Чехії навчання у державних університетах чеською мовою взагалі безкоштовне, якщо добре володієш мовою.
|
|
|
|
misterbicips
| Дата: Понедельник, 14.10.2024, 14:08 | Сообщение # 4 |
Староста
| Мій син вступав до університету в Німеччині. Спочатку думали, що навчання за кодоном https://study-roads.com дуже складне, але виявилося не так вже й страшно. Для іноземців є багато можливостей, особливо в державних вузах, де навчання взагалі безкоштовне або за символічну плату, навіть для тих, хто не знає німецької досконало. Є програми англійською, але там конкуренція більша. Ще раджу звернути увагу на Нідерланди — там є багато англомовних програм, і хоч навчання не безкоштовне, є хороші стипендії. Важливо підготувати всі документи заздалегідь і дізнатися про дедлайни.
|
|
|
|