Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Агросервіс для фермерів
agrain2022 Дата: Воскресенье, 16.04.2023, 17:31 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline
Компанія «AGRAIN» https://agrain.in.ua — цекоманда, що динамічно розвивається, головна місія якої полягає у збільшенні ефективності роботи сільського господарства в Україні. З цією метою агрономи створили нову технологію вирощування та найкращі препарати, які допомагають зашити посіви від несприятливих факторів. Поставляючипродукцію найвищої якості, а також добірне насіння, фахівці допомагають досягти
максимальної врожайності з полів. Також вонипропонують свій інтелект та досвід у реалізації сучасних технологій та готові до співпраці у довгостроковій перспективі.

Сообщение отредактировал agrain2022 - Воскресенье, 16.04.2023, 17:31

isiv23789 Дата: Понедельник, 24.04.2023, 11:14 | Сообщение # 2
Стажёр
нужно

asetiorel Дата: Понедельник, 08.01.2024, 23:39 | Сообщение # 3
Любитель
Я б хотів поділитися своїм успішним досвідом використання десикантів https://agro-trade.com.ua/ua/sredstva-zashchity-rasteniy/desikanty/ для таких культур як зернові, масличні та бобові. Ви можете знайти ці продукти на сайті Агро Трейд. Особливістю цих десикантів є їхній швидкий ефект і, що найважливіше, їхня безпечність для довкілля. У цьому році я вирішила випробувати, і результат перевершив всі мої очікування. Завдяки цим препаратам я легко позбувся від бур'янів на моєму городі та спостерігала за швидким дозріванням овочів.Переконаний, що вони також можуть бути корисними і для інших.

tomasmorison4 Дата: Четверг, 16.10.2025, 12:21 | Сообщение # 4
Стажёр
Сьогодні роль України у світовій торгівлі сільськогосподарською продукцією зростає. Від зернових до олійних культур, Український експортер демонструє високу якість продукції та стабільність поставок, що робить нашу країну важливим гравцем на глобальному аграрному ринку. Новини про успіхи фермерів та експортні досягнення надихають та показують потенціал українського агробізнесу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх