Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Скільки коштує цифровий рентген у Києві?
iri431851 Дата: Пятница, 22.08.2025, 22:17 | Сообщение # 1
Любитель
Статус: Offline

Привіт усім! Підкажіть, будь ласка, хто знає, скільки зараз коштує рентген у Києві? Лікар порадив зробити знімок суглоба після травми, і я думаю, куди краще звернутися. Бачив, що є цифровий рентген, але не знаю, чи це сильно дорожче за звичайний. Хочеться отримати якісний результат, але й не переплачувати дарма. Якщо хтось робив останнім часом, поділіться досвідом: скільки коштує, як проходить сама процедура і де у Києві роблять найшвидше та найбезпечніше?

vlad0211v Дата: Пятница, 22.08.2025, 22:40 | Сообщение # 2
Любитель
Статус: Offline
Я буквально нещодавно робив  цифровий рентген київ у медичному центрі HBMedical. Вартість залежить від того, яку саме ділянку обстежують, але ціни цілком доступні, особливо якщо врахувати якість послуг. Наприклад, рентген колінного суглоба обійшовся мені дешевше, ніж я очікував. Важливо, що там сучасне обладнання, яке дає мінімальне навантаження на організм і дуже чіткі знімки. Усе проходить швидко, буквально за кілька хвилин, а висновок готовий протягом двох годин. Можна навіть отримати його онлайн.

Сообщение отредактировал vlad0211v - Пятница, 22.08.2025, 22:41

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх