Новые сообщения · Популярные темы · Горячие темы · Участники форума · Правила форума · Поиск на форуме · RSS

• Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: Admin, Moderator  
Де найти нормального терапевта?
kirilzhilenko80 Дата: Четверг, 21.11.2024, 10:14 | Сообщение # 1
Завсегдатай
Статус: Offline
Підкажіть, будь ласка, гарного терапевта. Щось схоже на застуду не минає вже понад місяць, хоча здається, що температура в нормі. Боюся, щоб це не перетворилося в щось серйозніше.

a_sov Дата: Четверг, 21.11.2024, 10:15 | Сообщение # 2
Завсегдатай
Якщо застуда затягнулася, лікар мені колись радив здати аналізи на інфекції, які можуть "ховатися" і не давати явних симптомів. У мене, наприклад, так виявили мононуклеоз. Тому варто не затягувати і пройти ретельне обстеження.

HzBoy Дата: Четверг, 21.11.2024, 10:15 | Сообщение # 3
Завсегдатай
Пам’ятаю, як сам мав таку ж проблему. Виявилося, що справа була в алергії на пилок, який загострювався через ослаблений імунітет. Терапевт допоміг знайти першопричину і підібрати лікування.

menigorek Дата: Четверг, 21.11.2024, 10:16 | Сообщение # 4
Завсегдатай
Цитата HzBoy ()
Пам’ятаю, як сам мав таку ж проблему. Виявилося, що справа була в алергії на пилок, який загострювався через ослаблений імунітет. Терапевт допоміг знайти першопричину і підібрати лікування.

У мене була схожа проблема, таке відчуття, що застудився, але це ніби не зовсім застуда. Температура нормальна, кашель то є, то нема, але почувався слабким. Місяць тягнув, доки не зрозумів, що треба до лікаря. Пішов у клініку "Добробут" https://dobrobut.com/ua/doctors/category-therapy бо інші клініки вже втомили. Там терапевт одразу спитав, чи здавав я аналізи на приховані інфекції.
Здав, і виявилося, що у мене мононуклеоз. Це не щось смертельне, але якщо його не лікувати, можна дотягнути до ускладнень. Призначили курс лікування, і через кілька тижнів усе минуло. Що мені сподобалося: тут лікарі не просто прописують антибіотики "на всяк випадок", а працюють системно. Тому, якщо в тебе щось таке, не зволікай. Краще перевірити і спокійно жити далі.

Сообщение отредактировал menigorek - Четверг, 21.11.2024, 10:16

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Вверх